Naast de maatregelen waarbij je individueel met 2 andere personen mag sporten, kunnen we sinds 18 mei ook sporten in groep.

Als club hebben we ons uiterste best gedaan om de maatregelen die hieraan verbonden zijn te vertalen op onze eigen werking. Het vraagt een aanpassing van zowel de leden, ouders als de trainers.

We zijn heel verheugd om te mogen zeggen dat we in de maand juni een alternatief trainingsaanbod kunnen aanbieden voor bepaalde categorieën!


Hoe gaan we als club om met de COVID-19 maatregelen?

 • Sporten in groep kan maximaal met 20 personen, inclusief de trainer(s).
 • De trainingen gaan enkel door in de buitenlucht.
 • De de veilige afstand van 1,5 m tussen elkaar wordt telkens gerespecteerd.
 • De kleedkamers, sanitair, cafetaria,... van het sportpark kan je niet gebruiken. 
  Als lid kies je éénmalig aan welke training je deelneemt. 
  Indien je voor COVID-19 in meerdere categorieën trainde, kies je één groep voor de komende maand. Zo creëren we vaste groepen.
 • Deelnemen aan een training kan enkel indien je jezelf ten laatste de dag voor de training hebt aangemeld op Twizzit. Je respecteert het maximum aantal deelnemers (inclusief trainer). Dit kan je raadplegen in Twizzit.
  Doe je dit niet, dan zal de trainer je verzoeken om niet deel te nemen aan de training.
  Heb je vragen hoe je jezelf kan aanmelden en de aanwezigheden kan raadplegen? Neem contact op met je trainer of met iemand van het bestuur.
 • Voor en na de training kom je niet samen met andere gezinnen of blijf je niet hangen om even bij te praten. Dit valt nog onder het samenscholingsverbod.
 • Ouders en sympathisanten mogen de training niet bijwonen. Enkel afzetten en ophalen van de deelnemer is toegestaan.
 • Deelnemen aan de training kan enkel met gebruik van je eigen materiaal (outfit, skates, bescherming, sticks,...). Materiaal van de club kan niet ontleend worden.
  De veilige afstand van 1,5 m wordt gerespecteerd wanneer je ter plaatse je materiaal aandoet. 
 • Materiaal van de club die tijdens de training wordt gebruikt, wordt door de trainer ontsmet of minstens 72 uur in quarantaine geplaatst (kegels, pucks, hockeybarriers, ...).
 • De trainer voorziet ontsmettingsalcohol op iedere training. Je ontsmet voor en na de training je handen.
 • Wie zich ziek voelt blijft thuis! 

Enkel wanneer iedereen de regels respecteert, kunnen we de trainingen aanhouden.
We evalueren wekelijks samen met de trainer en voorzien bijsturingen waar nodig. De veiligheid en gezondheid van de leden en trainers blijft prioriteit.


Hopelijk verloopt alles vlot en kunnen we al dromen van een zomeraanbod en een nieuw seizoen zonder maatregelen.

Het aanbod is in overleg tussen de trainers, het bestuur en de stad opgesteld. Helaas kunnen we nog niet alle categorieën opstarten. Dit door de beschikbaarheid van trainers die dankzij de corona pandemie eigen werk of zaak voorop moeten stellen. De afgelopen periode is voor velen zwaar en niet voor iedere sector even gemakkelijk. We wensen iedereen die een tandje moet bijsteken veel succes toe!

De categorieën die kunnen opstarten kan je raadplegen op onze website. De leden van de categorie ontvangen een tweede mail met praktische informatie (uren, locatie, wat meebrengen,...).

Zorgzame en sportieve groeten

Het voltallige bestuur en de trainers.

Kan je niet deelnemen aan een training, bekijk zeker ons online aanbod.