Om de vooruitgang bij onze leden op te volgen en in beeld te brengen, werken we met een bandjes systeem. Er worden bepaalde tests afgelegd waarbij we peilen of het lid een bepaalde skatetechniek onder de knie heeft. De test-trainingen worden op voorhand aangekondigd door de trainers.

 

Vanaf september hervatten we de trainingen in de sporthal. We kunnen terug gebruik maken van de skatezaal in de sporthal en zijn niet langer afhankelijk van het weer om onze trainingen te laten plaatsvinden. 

 

Het seizoen 2019/2020 nadert zijn einde. Een einde van een bewogen seizoen door alle COVID- 19 maatregelen. Een periode die ons wel de nodige veerkracht gaf om zodra de mogelijkheid er was samen de trainingen te hervatten en dit dan ook met volle goesting te doen.

Onze trainingen zullen daarom dit jaar doorlopen t.e.m. vrijdag 17 juli. Het virus wordt dan wel stilaan ingedijkt en de regels zijn erg versoepeld maar we vragen nog steeds de  gekende hygiëne- en afstandsrichtlijnen te respecteren! Dit voor ieders welzijn en gezondheid.

De regels worden versoepeld vanaf woensdag 1 juli

 • tot 50 personen op training
 • deelnemen aan meer dan 2 trainingen per week is toegestaan
 • contactsport boven 12 jaar is toegestaan
 • kleedruimtes en douches kunnen opnieuw gebruikt worden

Wat verwachten we van ieder lid

 • aanmelden via twizzit voor aanvang van de training
  op deze manier kunnen we snel handelen i.f.v. contact tracing
 • test je positief op COVID-19 verwittig je trainer of een lid van het bestuur
 • ben je ziek, blijf thuis

Bekijk de trainingsuren in onze kalender. 

Mochten er tussentijds nog veranderingen optreden dan laten we dit uiteraard zo snel mogelijk weten. Wij staan ondertussen niet stil en bekijken week per week wat de nieuwe evoluties zijn op het vlak van trainingen en passen zo nodig onze werkwijze aan.

Geniet nog van jullie laatste trainingen en tot begin september voor een hopelijk zorgeloze start van het nieuwe seizoen.

Deze zomer gaat het traditioneel zomerkamp in Knesselare terug door, dit van 27 juli t.e.m. 31 juli van 9u30 tot 12u15 en van 13u30 tot 16 u. Het is terug een kamp waarbij omnisport afgewisseld wordt met skaten. Beginners zetten spelenderwijs hun eerste stappen op wieltjes en gevorderden krijgen moeilijkere oefeningen om hun skatetechniek te verfijnen. De kinderen worden volgens leeftijd en niveau ingedeeld. Naast skaten komen ook nog andere sporten en spelletjes aan bod. Bedrag met skates is 75 euro, indien skates nodig van club bedraagt het bedrag 85€. Gelieve dit formulier correct in te vullen. Wij danken u voor het vertrouwen in onze club.

https://app.twizzit.com/v2/public/form/265b051a43d1413816cae3f1b7d03ea9

Vanaf 8 juni start de derde fase van de afbouw van de COVID-19 maatregelen. Graag informeren we je over de mogelijkheden op sportief vlak.

Sporten op eigen initiatief kan vanaf 8 juni samen met 10 personen die niet onder hetzelfde dak wonen. Voortaan hoeft dit niet meer wekelijks met dezelfde personen te zijn, de 10 personen mogen elke week veranderen. Hierbij is het belangrijk om de afstandsregel van min. 1,5m te respecteren. Voor kinderen onder de 12 jaar vervalt de afstandsregel. Zij kunnen onderling wel samenspelen. De afstandsregel blijft wel gelden voor contact tussen een -12 en een +12 jarige.
Contactsporten zoals hockey kunnen helaas nog niet plaatsvinden voor +12 jarigen.

Als club hebben we ons uiterste best gedaan om de maatregelen die verbonden zijn aan georganiseerde sportlessen en trainingen te vertalen op onze eigen werking. Het vraagt een aanpassing van zowel de leden, ouders als de trainers.

Naast de maatregelen waarbij je individueel met 2 andere personen mag sporten, kunnen we sinds 18 mei ook sporten in groep.

Als club hebben we ons uiterste best gedaan om de maatregelen die hieraan verbonden zijn te vertalen op onze eigen werking. Het vraagt een aanpassing van zowel de leden, ouders als de trainers.

We zijn heel verheugd om te mogen zeggen dat we in de maand juni een alternatief trainingsaanbod kunnen aanbieden voor bepaalde categorieën!

Ook Maldegem opent haar skateparken terug voor het publiek. Skeeleren kan tussen 15 - 21 uur.

Op de baan begeef je je met maximaal 2 andere personen.

Goed nieuws, wie wil kan al terecht op het skatepark (oud zwembad) om te skeeleren in groep.
Dit kan enkel op dit terrein, op de baan nog steeds met maximaal 2 andere personen. Anders valt dit onder het samenscholingsverbod.

Maatregelen COVID-19

Vanaf maandag 18 mei kan je in groep sporten. 

Sporten in groep kan: 

 • in openlucht
 • voor verenigingen die op wekelijkse basis trainen
 • met maximaal 20 deelnemers
 • enkel op veilige afstand (1,5m regel respecteren)
 • onder toezicht van een trainer die minstens 18jaar of ouder is
 • zonder gebruik te maken van gedeelde kleedkamers en douches

Eenmalige activiteiten in buitenlucht worden aanzien als evenementen en deze zijn tot 30 juni verboden.

Sporten op eigen initiatief kan enkel met 2 andere personen en met een veilige afstand van minstens 1,5m.

Als bestuur vinden we het zeer belangrijk om alle maatregelen die de federale overheid oplegt in acht nemen. Zo zorgen we samen voor ieders veiligheid en hopen we snel onze reguliere werking op te starten.  

Samen met de trainers bekijken we de mogelijkheden om zo snel mogelijk een alternatief trainingsaanbod op te starten. We communiceren dit zo snel mogelijk met jullie.

Dit vraagt enig organisatorisch werk. Op basis van de voorstellen van de trainers stellen we duidelijke instructies en afspraken op om volgens de algemene maatregelen onze geliefkoozde sport te kunnen beoefenen. Hockey spelen zal er voorlopig nog niet inzitten, maar er zijn sportieve alternatieven die we wel kunnen aanreiken :) 

Tot die tijd kan iedereen veilig thuis of met 2 vrienden sporten. Als inspiratie hebben we een digitaal aanbod voor jullie. 

Bekijk zeker de fotoalbums op onze website en stuur leuke foto's en filmpjes door.
Gebruikers van de Strava-app kunnen zich virtueel aansluiten bij onze club. Hier zie je de sportieve activiteiten van andere aangesloten leden. Daag elkaar gerust uit om zo snel, ver, vaak, ... mogelijk skatetours te rijden.


Bedankt om vol te houden en de maatregelen te respecteren! Hopelijk zien we elkaar zo snel en veilig mogelijk terug!

Calendar
Birthdays
05/03
Isabelle Doorme
05/03
Van Driessen Senna
07/03
louis hoppe
07/03
Ebba De Vreese
10/03
Merel De wulf
11/03
Leana Mestdagh
12/03
Michelle Van Outryve

 

2018, website powered by Twizzit.com