’T ROLLENKAMP (4-8j)

Kom je mee rollen met de trollen? Ze leren je spelenderwijs ALLES op wieltjes om je voor te bereiden op de heuse TROLLENDISCO van de laatste dag. Een trol beleeft ook dolle avonturen als hij/zij niet op wieltjes staat. Kom en ontdek onze magische wereld waarbij sport en spel gecombineerd worden met skeeleren. Huur skeelers en bescherming zijn inbegrepen in de prijs.

U16 verslag:

Opwarming van beide teams. Op het eerste gezicht lijkt dit een haalbare kaart. Ook bij de Lapwings is er een mix van jeugdige spelers aangesterkt met enkele ‘ouderen’. En inderdaad na amper 2 seconden spel prijkt het eerste doel, een afstandsschot, reeds op het scorebord. Het team beseft meteen dat de goalie  een te kloppen man is. Veel weerwerk is er niet en de Dogs lopen uit naar een rustscore van 1 – 5.

We wensen iedereen te bedanken voor zijn/haar aanwezigheid afgelopen zaterdag. Het was een groot succes.

Er werden ook beelden genomen van onze receptie en de match. Je kan hier alles over vinden op volgende link:

http://www.avs.be/avsnews/de-eeklo-dogs-bestaan-20-jaar

 

Beste leden,

 

Nu de Sint terug naar Spanje is ... verwelkomen we graag de Kerstman!  Naar jaarlijkse gewoonte is er terug een kerst skatekamp gepland in de kerstvakantie.  Dit jaar gaat dit door van 26 t.e.m. 29 december van 9u30 tot 12u15 en van 13u30 tot 16 u.

 

 

© 2018, website powered by Twizzit.com