Na een doorgedreven zoektocht kunnen we met enige trots de nieuwe hoofdcoach voorstellen voor Nationale DIV1 ploeg. Timmy Claeys wordt de nieuwe hoofdtrainer/coach nadat Geert Boute besloten heeft een andere sportieve uitdaging aan te gaan. We wensen hem veel succes.

Met Timmy Claeys haalt ISCE - Dogs Eeklo opnieuw heel wat knowhow binnen in de club. Het is dan ook de bedoeling om een lange termijn visie samen uit te bouwen.


Als goalie was hij oa actief bij eredivisie Leuven, Heist-op-den-berg en verdedigde ook meermaals de Belgische driekleur. Verder heeft hij de nodige coaching ervaring opgedaan waaronder nationale goalie coach Nederlands Dames team, hoofdcoach ‘Puckstoppers Goalieschool Canada’, e.a. Een aantal jaar geleden was hij reeds succesvol trainer binnen onze club. Op professioneel vlak is Timmy zelfstandig sportinstructeur en mede eigenaar van Sportjoy Eeklo.

"We zijn héél tevreden dat Timmy onze clubwerking zal versterken. Wij geloven sterk in dit verhaal en zijn ervan overtuigd met de juiste persoon op de juiste plek dat we op sportief vlak nog stappen kunnen vooruit zetten. Wij hopen dat Timmy zijn gedrevenheid en passie kan overzetten op onze DIV1 spelers. We beseffen samen dat dit een jong team is met potentieel. Het is aan Timmy om deze uitdaging aan te gaan en als het ware een flow te veroorzaken." Aldus bestuur ISCE – Dogs Eeklo.