De Parade gaat door met goedkeurig van de politie

Download hier de flyer / affiche of publiceer dit op je sociale media.De rollerparade 2024 gaat door op 28 april vanaf 14u30 vertrek aan het sportpark te Eeklo.

Het FUN-parcours van 10 km gaat door onze Stad en is afgestemd voor familieskaters met jongere kinderen en alle skaters na initiatiecursus of vanaf beginnersniveau. Nabij het einde van het traject verzamelen we voor een toerke over de skeeler buitenpiste aan de oud-zwembad site.

Het tempo houden we zeer rustig aan en we worden op ons traject op de openbare weg begeleid door de mobile verkeerseenheid van politie-zone Meetjesland-Centrum samen met eigen staffers. Na terugkeer aan het sportpark maken de sportievelingen zich klaar voor een volgende rit.

Aansluitend rond 15u45 vertrekken we voor een FIT-parcours van 25 km doorheen de meetjeslandse polders richting Sint-Laureins en Maldegem en terug naar de vertrekplaats aan het sportpark. De Politiebegeleiding zorgt voor een vlot verloop zodat we op de openbare weg veilig en prioritair kunnen rijden.

Alweer genieten van deze unieke gelegenheid.

We vragen iedereen om zich in te schrijven zodat de organisatie zicht krijgt op de aangekondigde hoeveelheid en type skaters.

Op deze tochten verwelkomen we ook graag skate-boarders, lineboarders en G-sporters. Begeleiders van deelnemers mogen achteraan per fiets aansluiten.

Bij erg slecht weer gaat het event niet door. We verwittigen dit uiterlijk aan insgeschrevenen via mail en op de website en facebook van ISCE.

Inschrijvingen: 

https://app.twizzit.com/go/ISCE-Rollerparade-2024