Met 16 spelers, een coach en twee supporters trokken we naar het tornooi in Dundee (Schotland). Ons doel was eerst en vooral plezier maken en samen mooi hockey brengen. Vervolgens wilden we ook aantonen wat onze Belgische meisjesploeg kan. We waren ingeschreven in twee ploegen, namelijk Pink Poodles White en Pink Poodles Black.


Ondanks dat we in twee ploegen waren ingeschreven en we ook tegen elkaar moesten spelen, waren we één team naast het veld. Daarmee wordt bedoeld dat we voor elkaar supporterden en ook samen veel tijd doorbrachten naast het veld.

Wat we in beide teams zeker terug vonden is de vechtlust en het doorzettingsvermogen. De vechtlust om voor elkaar te werken was zeer groot en het doorzettingsvermogen om te tonen wat we kunnen ontbrak zeker niet. De sterkte van onze ploeg ligt ook bij het punt dat het niet uitmaakt met wie je speelt, gooi deze teams door elkaar en iedereen blijft voor elkaar werken.

De prestaties dat zowel de Pink Poodles White als Pink Poodles Black hebben neergezet, mogen met veel trots getoond worden. Pink Poodles White zetten de vierde plaats op hun naam en Pink Poodles Black zetten de tweede plaats op hun naam.
De aanwezige ploegen op het tornooi (zes teams) bestaande uit onze twee teams uit België, teams uit Wales, teams uit Engeland en teams uit Schotland zelf. De eerste plaats ging naar de Ugly Pucklings.

Op het einde van het tornooi kwam er de bedanking van de organisatoren naar de ploegen, maar ook omgekeerd.
Niet te vergeten werden de medailles en de MVP’s nog uitgereikt. De medailles van de derde plaats gingen naar de Sirens, de tweede plaats naar de Pink Poodles Black en de eerste plaats naar de Ugly Pucklings. Voor de MVP’s werden er van de vijf spelers, twee van de Pink Poodles uitgekozen. Één uit team Black en één uit team White. Uit team White was het dan ook nog eens onze jongste speler die we mee hadden.

Namens de hele ploeg was dit een geslaagd tornooi en weekend. En dat er nog vele kunnen volgen.