ISC Eeklo wil alle kinderen en volwassenen, van elk niveau of leeftijd,  opleiden tot goede skaters/hockeyers door kwalitatieve trainers aan te bieden. Er kan een keuze gemaakt worden om op recreatief en/of competitief niveau te spelen. Onze prachtige infrastructuur maakt  dat wij als club een brede waaier kunnen aanbieden van sport op wieltjes.

ISC Eeklo bestaat enerzijds uit het skategedeelte (recreatief of competitief) en anderzijds de hockey afdeling(recreatief of competitief). Dit heeft als voordeel dat er een aanbod is voor iedereen. Meestal leren kinderen eerst skaten op de fun trainingen. Eens ze kunnen skaten kunnen ze een keuze maken tussen recreatief verder skaten, overstappen naar het  inline hockey. Sommige kinderen meten zich graag aan anderen, en kiezen voor een individuele sport (het skeeleren), anderen kiezen voor de ploeggeest (hockey), en nog anderen kiezen voor de fun jeugd of volwassenen. De combinatie van deze sporten te kunnen kiezen binnen één club maakt het geheel uniek in België.   ISCE wil realiseren dat elk lid zich kan ontplooien binnen de sport op eigen niveau, zo hopen wij dat skaters/spelers een plaats vinden binnen de club.

De reden van bestaan wordt duidelijk door de missie. Wat begint bij ‘een leuke tijd beleven’ kan eindigen in spelers op een topniveau die veel kunnen bereiken. De resultaten zijn leuk, maar van ondergeschikt niveau daar deze sport weinig naambekendheid heeft. Uiteraard heb je als club ook een opvoedende en sociale functie.

Gedragscode raadplegen