featured image

 Paaskamp Eeklo 2024

Neem van 8 tot en met 12 april 2024 deel aan het skeelerkamp. Het kamp is er dagelijks van 9.00 uur tot 12.15 uur en van 13.30 uur tot 16 uur. Over de middag is er gratis middagopvang inbegrepen.
Wie vroeger wenst te komen (vanaf 8 uur) kan terecht in de vooropvang. Gelieve dit aan te duiden in het formulier er wordt een meerprijs van € 5 voor de volledige week aangerekend. Naopvang gebeurt bij BKO na 16.15 uur

Tijdens het paaskamp wisselen we omnisport af met skaten. Beginners zetten spelenderwijs hun eerste stappen op wieltjes en gevorderden krijgen moeilijkere oefeningen om hun skatetechniek te verfijnen. Kinderen vanaf het geboortejaar 2012 tot en met 2018 kunnen deelnemen. De deelnemers worden volgens leeftijd en niveau ingedeeld. Naast skaten komen ook nog andere sporten en spelletjes aan bod.

Gelieve dit formulier correct in te vullen. Wij danken jou voor het vertrouwen in onze club.

Inschrijving is pas geldig na betaling van het volledige bedrag.

Inschijven via Twizzit bovenaan rechts, Mijn twizzit,  Home,   Paaskamp Eeklo 2024

Download hier de flyer / affiche of publiceer dit op je sociale media.De rollerparade 2024 gaat door op 28 april vanaf 14u30 vertrek aan het sportpark te Eeklo.

Het FUN-parcours van 10 km gaat door onze Stad en is afgestemd voor familieskaters met jongere kinderen en alle skaters na initiatiecursus of van beginnersniveau.

Het tempo houden we zeer rustig aan en worden op ons traject op de openbare weg begeleid door de mobile politie van Centrum-Meetjesland samen met onze eigen staffers. Na terugkeer aan het sportpark maken de sportievelingen zich klaar voor een volgende rit.

Aansluitend rond 15u45 vertrekken we voor een FIT-parcours van 25 km doorheen de meetjeslandse polders richting Sint-Laureins en Maldegem en turug naar de vertrekplaats. De Politiebegeleiding zorgt voor een vlot verloop zodat we op de openbare weg veilig en prioritair kunnen rijden.

Alweer genieten van deze unieke gelegenheid.

We vragen iedereen om zich in te schrijven zodat de organisatie zicht krijgt op de aangekondigde hoeveelheid en type skaters.

Op deze tochten verwelkomen we ook graag skate-boarders, lineboarders en G-sporters. Begeleiders van deelnemers mogen achteraan per fiets aansluiten.

Bij erg slecht weer gaat het event niet door. We verwittigen dit uiterlijk aan insgeschrevenen via mail en op de website en facebook van ISCE.

Inschrijvingen: 

https://app.twizzit.com/go/ISCE-Rollerparade-2024

Learn-2-skate 2024, een basiscursus inlineskaten voor volwassenen.

We leggen samen een plezant traject af, van je eerste onzekere stappen tot een vaardige skater die klaar is voor skatetochtjes op de openbare weg.

Start: dinsdag 6 feb 2024 van 21u tot 22u

=> hier inschrijven <=

Flyer learn-2-skate

Om de vooruitgang bij onze leden op te volgen en in beeld te brengen, werken we met een bandjes systeem. Er worden bepaalde tests afgelegd waarbij we peilen of het lid een bepaalde skatetechniek onder de knie heeft. De test-trainingen worden op voorhand aangekondigd door de trainers.

 

Jeugdsportcoördinator: Tom Martens +32 472 04 51 27

Trainingsuren:

Jeugd: zaterdag 09u30-10u30

Volwassenen: zaterdag 10u30-11u30

 

2018, website powered by Twizzit.com